Koos en de vlag

Je hoeft niet deel uit te maken van de LHBT+ gemeenschap om met overtuiging een regenboogvlag in het park te zetten. Voor Koos is iedereen altijd welkom en wat is dan een mooier en inclusiever symbool dan de regenboogvlag?

Nu waren er een paar tieners die deze vlag niet zagen zitten. Omdat het niet van hun geloof en cultuur mag en je in je afkeuring van de vlag niet onder wilt doen voor je vriendjes. Dus klommen ze in de afgezaagde boom waarop de vlag gemonteerd was en haalden hem weg.

Koos liet zich niet gek maken door een stel kwajongens en plantte de vlag opnieuw op de boom, ditmaal met een extra lange vlaggenmast en een hekje halverwege, om het klauterwerk naar de vlag flink te bemoeilijken.

Sindsdien wappert deze vlag maand in maand uit fier in de wind, zichtbaar voor iedereen. Hoog boven alle meningen en oordelen.

Mensen als Koos zijn er overal. En dat is fantastisch! And that’s fantastic!

LHBT+ of expat en op zoek naar zingeving in je leven? Ga eens praten met ComingHomeCoach! Go talk to ComingHomeCoach!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *