OVER ANNETTE

Ik heb zelf de nodige ervaringen en levenslessen als lid van de LHBT+ familie opgedaan… Ik heb zelf de nodige ervaringen en levenslessen als lid van de LHBT+ familie opgedaan… Ik ken dat knagende gevoel van eenzaamheid,  het gevoel er niet bij te horen, deels omdat ik me als tiener buitengesloten, anders en onbegrepen voelde. Ik bracht een lange periode in het buitenland door om erachter te komen wie ik ben en wat ik wil, en ik heb antwoorden gevonden. Beetje bij beetje vond ik een uitweg uit mijn angst en depressie. Tegenwoordig leid ik een goed leven, heb ik een geweldige partner en een lieve hond, familie en vrienden, en geniet ik van mijn werk, wandelen in de natuur, zwemmen, mediteren, films kijken en lezen.

 

Screenshot-2023-10-17-at-22.46.06.png

Na een carrière als schilder en een studie journalistiek, en parttime gewerkt te hebben als docent Nederlands aan vluchtelingen en expats, besloot ik life coaching (twee jaar) te gaan studeren aan het Atma Instituut in Amersfoort. In 2018 heb ik mijn Atma diploma behaald en sindsdien coach ik cliënten. Daarnaast heb ik jeugdcoaching bestudeerd aan het Sonnevelt Instituut en ben ik gediplomeerd trainer die kinderen en tieners begeleidt bij het omgaan met pesten (Trainer Omgaan met Pesten).

In 2023 heb ik mij gespecialiseerd in Transactionele Analyse en ACT- Acceptatie en Commitmenttherapie. ij het Corael instituut in De Bilt blijf ik mij verdiepen in coaching en counseling. Bovenal ben ik iemand die zich altijd blijft verbazen over de mogelijkheden voor persoonlijke groei en die graag ziet dat mensen gelukkiger en zelfverzekerder worden.

Door de tijd die ik in het buitenland heb gewoond en ook door het feit dat ik getrouwd ben met een Argentijnse vrouw, spreek ik vloeiend Engels, Frans, Spaans en Nederlands. In al deze talen kan ik perfect met je samenwerken.

ANNETTE SCHLATMANN