coming home coach - coaching rates -coaching tarief

TARIEVEN

Wil je vooruit met je leven? Bel me gratis voor een kennismakingsgesprek. Vervolgens kun je een intakegesprek boeken. Vervolgens beslis je, geheel vrijblijvend, of je verder wilt. Meestal krijgt je binnen zes coachingsgesprekken veel duidelijkheid en een gedegen plan van aanpak, afhankelijk van uw behoefte. Ik coach je graag effectief en gericht op duurzame oplossingen.

Eerste gesprek (telefonisch)

€ 0

30 minuten

Intake life coachsessie

€ 85

inclusief BTW
75 minute

Individuele life coachsessie

€ 95

inclusief BTW
75 minuten

Pakket van 6 life coachsessies

€ 550

inclusief BTW
6 x 75 minuten

Hoe werken wij

We werken binnen, in een privépraktijk in mijn huis, en soms buitenshuis, in de natuur, de praktijk ligt dichtbij een prachtig park vlakbij de westgrens van Amsterdam. Het is ook mogelijk om via videobellen (Zoom) te werken.

Voorwaarden

Als je je afspraak wilt annuleren, dien je dit minimaal 24 uur van tevoren te doen, anders wordt één coachingsessie in rekening gebracht. De tarieven voor werkgevers of bedrijven die hun werknemers willen coachen bedragen 120 € per sessie, exclusief BTW, voor een sessie van 75 minuten. Merkt je dat je medewerker veel stress ervaart, perfectionistisch is, weinig energie of motivatie heeft en/of problemen thuis en op het werk heeft, neem dan gerust contact met mij op!

Wist je dat…

Je je werkgever kan vragen om je te helpen bij het betalen van je coachingsessies? Life coaching wordt vaak als waardevol gezien voor persoonlijke groei en je werkgever wil daar soms aan bijdragen. Vraag je werkgever, de HR-afdeling of een bedrijfsarts in je bedrijf naar de voorwaarden.

Werkt je als zelfstandig ondernemer? Je kan aftrek van belastingen krijgen als je coachingsessies als beroepskosten declareert. Vraag je boekhouder om meer informatie.